ua en ru

У Запоріжжі викрадали керівника "Правого сектора", - МВС

У Запоріжжі викрадали керівника "Правого сектора", - МВС Фото: у Запоріжжі побили голову ПС Олександра Тарана

Місцевого лідера ПС вдарили, насильно посадили в мікроавтобус і відвезли

У Запоріжжі 27 липня викрадали керівника місцевого осередку "Правого сектора" Олександра Тарана, в той же день його відпустили. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Запорізькій області.

"27.07.2015 року до Орджонікідзевського РВ ЗМУ надійшло повідомлення викрадення і побиття керівника запорізького відділення "Правого сектора". У міліцію звернувся водій керівника запорізького осередку Правого сектора. Він розповів, що зі своїм роботодавцем тільки під'їхав на вулицю Тбіліську. Коли вони вийшли з автомобіля, до них підійшли 8 чоловіків. Один з них вдарив в обличчя голову запорізького відділення "Правого сектора". А потім посадили в "джип" кольору хакі і поїхали в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

В цей же день керівника запорізького "Правого сектора" виявили будинку. Однак на контакт з правоохоронними органами він йти не став, відмовився давати свідчення.

При цьому пізніше, 29 липня, потерпілий звернувся із заявою в органи внутрішніх справ.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 146 Кримінального кодексу України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Зараз досудове слідство за даним фактом триває.

Зазначимо, як повідомили в прес-службі "Правого сектора" в Запоріжжі, після викрадення Тарана госпіталізували.

"Олександр Таран госпіталізований, стан його здоров'я погіршився", - повідомляється на сторінці запорізького ПС в Facebook.

Олександр Таран госпіталізований, стан його здоров'я погіршився. Обов'язки керівника запорізького осередку “Правого сект...

Posted by “Правий сектор” Запоріжжя on 29 июля 2015 г.

Нагадаємо, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявив, що представники "Правого сектора" в Закарпатській області причетні до тортур і викрадань людей.