ua en ru

У Запоріжжі маршрутка врізалась у вантажівку, постраждали 11 людей

У Запоріжжі маршрутка врізалась у вантажівку, постраждали 11 людей Фото: місце події

Серед постраждалих – 6-річна дитина

У Запоріжжі сьогодні вдень, 2 вересня, зіткнулися маршрутне таксі і вантажний автомобіль, в результаті чого 11 пасажирів отримали травми. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Запорізькій області.

"2 вересня 2015 року в 12:10 по вулиці Північне шосе від вулиці Нарвської в напрямку вулиці Доковской рухався автобус "Мерседес-бенц 412D" під керуванням 50-річного водія, який не вибрав безпечний інтервал та скоїв наїзд на припаркований біля правого краю проїжджої частини автомобіль IVECO, за кермом якого перебував 40-річний водій. В результаті ДТП 11 пасажирів автобуса, серед яких 6-річна дитина, з травмами різного ступеня тяжкості доставлені в лікарню", - йдеться в повідомленні.

Відомості про подію внесено до ЄРДР за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, сьогодні вранці, 2 вересня, на трасі під Маріуполем сталося ДТП за участю військового тягача і легкового автомобіля, в результаті якого загинув пасажир цивільного авто.