ua en ru

Всі замішані у вбивстві в Кривому Озері підуть під суд, - Аваков

Всі замішані у вбивстві в Кривому Озері підуть під суд, - Аваков Фото: Арсен Аваков розповів про розслідування вбивства в Кривому Озері

Аваков переконаний, що слідство і суд зможуть швидко та неупереджено встановити всі обставини події

Всі замішані у вбивстві в Кривому Озері (Миколаївська область) підуть під суд. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Райвідділ буде розформовано і повністю оновлений. Зміни будуть зроблені і в керівництві Миколаївського обласного главку поліції. Сьогодні ж буде представлений новий начальник обласної поліції. Всі, хто замішаний в злочинних та протиправних діях - підуть під суд і ніякої спроби обілити "честь мундира" - не буде", - написав він.


Крім того, Аваков переконаний, що слідство Генпрокуратури, Внутрішньої безпеки Нацполіції і суд зможуть швидко та неупереджено встановити всі обставини смерті людини і покарати винних.

"Окремо Нацполіція вивчає питання можливо допущеного спотворення інформації з боку ряду працівників - у разі підтвердження підозр - санкції щодо недобросовісних виконавців будуть так само безкомпромісні. На місці - на чолі комісії в Миколаївській області - працює голова Нацполіції Х. Деканоїдзе, яка, в кінці дня, публічно прозвітує про прийняті за підсумками роботи комісії заходи", - повідомив Аваков.

За подіями в Миколаївській області на Кривому озері. Райвідділ буде розформовано і повністю оновлений. Зміни будуть ...

Опубліковано Arsen Avakov 25 серпня 2016 р.

Нагадаємо, раніше Деканоїдзе анонсувала призначення нового глави поліції Миколаївської області.