ua en ru

Заступник екс-глави ДержНС Стоєцький вважає себе невинним

Заступник екс-глави ДержНС Стоєцький вважає себе невинним Василь Стоєцький

Колишній заступник голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДержНС) Василь Стоєцький вважає себе невинним у скоєнні злочинів, які йому ставить слідство. Про це він заявив журналістам, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я, безумовно, не визнаю себе винним. Звинувачення, які висунуті, досить сумнівні", - заявив Стоєцький.

За його словами, за родом діяльності він не мав доступу до бюджетних коштів.

"Мені приписують те, що я зловживав службовим становищем і розкрадав бюджетні кошти. За своїми функціями до бюджетних коштів я відношення не маю", - підкреслив Стоєцький.

Також Стоєцький зазначив, що в його обов'язки не входила ні закупівля паливно-мастильних матеріалів, ні взаємодія з фірмами, які цим займалися.

Крім того, Стоєцький повідомив, що для нього стало шоком, коли він побачив матеріали кримінальної справи стосовно нього.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник екс-глави ДержНС Стоєцький звільнений по закінченню терміну затримання. Однак екс-керівництву ДержНС, в тому числі Стоецкому, оголошено нову підозру.

Раніше,25 березня, на засіданні Кабміну оперативники затримали голову Держнс України Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького.

Сьогодні Печерський районний суд Києва заарештував Бочковського на два місяці з альтернативою у вигляді застави в сумі 1,2 млн грн.