ua en ru

У Закарпатській області сталася розгерметизація на підземній ділянці магістрального газопроводу

У Закарпатській області сталася розгерметизація на підземній ділянці магістрального газопроводу Фото: пожежа

Загрози для місцевих мешканців та інфраструктури населених пунктів немає

У Закарпатській області сталася розгерметизація на підземній ділянці магістрального газопроводу "Союз" поблизу с. Городилово Хустського району. Про це йдеться у повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"1 січня о 9:55 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про розгерметизацію на підземній ділянці магістрального газопроводу "Союз" поблизу с. Городилово Хустського району", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на місце події прибула та продовжує працювати лінійно-експлуатаційна бригада Хустського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів. Диспетчером Хустського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів здійснено перекриття засувок. Створено штаб з ліквідації надзвичайної ситуації при Хустьському міськвиконкомі. Загрози для місцевих мешканців та інфраструктури населених пунктів немає.

"О 12:03 відбулося самозаймання газового факелу. Відключення населених пунктів від газопостачання внаслідок розгерметизації на магістральному газопроводі немає. Причина та наслідки події з'ясовуються. Загиблих та травмованих немає", - повідомляють у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідмолялося, що в Одесі через феєрверк згоріли три будинки.