ua en ru

У Закарпатській області поліція затримала автомобіль із зброєю

У Закарпатській області поліція затримала автомобіль із зброєю Фото: у Закарпатській області поліція затримала автомобіль із зброєю

Водій автівки назвався членом "Правого сектору"

У Закарпатській області поліція затримала автомобіль із зброєю. Водій машини назвався членом "Правого сектору", про це йдеться у повідомленні Головного управління Національної поліції у Закарпатській області.

"Водій джипа "Ніссан Террано" на іноземних номерах, 33-річний житель Івано-Франківщини, назвався членом "Правого сектора". В нього вилучено схожий на автомат Калашникова карабін "Сайга" з 60 патронами, ніж, біту, кастет і бронежилет", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, сьогодні, 11 січня 2016 року, близько 13:30 на посту Н. Ворота у Воловецькому районі поліцейські зупинили для перевірки підозрілий автомобіль, який заїхав зі сторони Львівської області. У джипі "Ніссан Террано" на іноземних номерах їхали двоє молодих чоловіків. Увагу правоохоронців привернув предмет, схожий на ніж.

"Коли поліцейські ретельно оглянули салон і багажник джипа, то виявили мисливський карабін "Сайга", схожий на автомат Калашникова, 60 патронів калібру 7,62 мм., ніж, кастет, біту, а також бронежилет. За кермом джипа перебував 33-річний житель Івано-Франківської області. Він назвався членом "Правого сектора", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зброю вилучено й направлено на експертизу. Мету приїзду на Закарпаття обох чоловіків з'ясовуватиме слідство.

"У зв'язку з останніми подіями проводиться комплексна ретельна перевірка автомобілів на предмет виявлення зброї та інших небезпечних предметів", - повідомляє прес-служба поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Закарпатській області вчора, 10 січня 2016 року, відбулася масова бійка на гірськолижному курорті Драгобрат.