ua en ru

У Закарпатській області прикордонники затримали 10 нелегалів з Шрі-Ланки та одного з Ірану

У Закарпатській області прикордонники затримали 10 нелегалів з Шрі-Ланки та одного з Ірану Фото: нелегали з Шрі-Ланки та Ірану

Зловмисники прямували до ЄС

У Закарпатській області прикордонники Мукачівського загону та відділу "Ужгород" Чопського загону затримали 10 нелегалів з Шрі-Ланки та одного з Ірану. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Десятьох вихідців з Шрі-Ланки, які намагались незаконно перетнути державний кордон, затримали вчора прикордонники Мукачівського загону. Одного з "мандрівників" прикордонний наряд зупинив неподалік від державного рубежу. Згодом під час проведення подальших пошукових заходів прикордонники вивили ще дві групи осіб, без документів. Зі слів затриманих стало відомо, що усі вони є громадянами Шрі-Ланки та мали намір незаконно потрапити на територію однієї з країн Європейського Союзу", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що вчора прикордонники відділу "Ужгород" Чопського загону затримали громадянина Ірану. Чоловіка наряд зупинив за 100 метрів від державного кордону. Зазначений громадянин теж намагався у незаконний спосіб потрапити до Європи у пошуках кращого життя.

"Державна прикордонна служба України продовжує вживати комплекс заходів з метою протидії протиправній діяльності на державному кордоні. По всій ділянці кордону проводяться спеціальні операції із залученням силових відомств не тільки нашої держави, а й суміжних країн. Одна з них - "Кордон-2015", основна мета якої - це боротьба з нелегальною міграцією", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що військова прокуратура затримала на хабарі начальника прикордонного загону у Волновасі.