ua en ru

У Закарпатській області вилучили рекордну партію контрабандних сигарет, - МВС

У Закарпатській області вилучили рекордну партію контрабандних сигарет, - МВС Фото: Міліція

Вартість контрабандних сигарет становить 1,5 млн євро

У населеному пункті Макарево Мукачівського району Закарпатської області вилучили рекордну партію контрабандних сигарет. Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Міністерства внутрішніх справ (МВС) в Закарпатській області.

"Сьогодні в Макарево Мукачівського району закарпатські правоохоронці виявили найбільшу з початку року партію "лівих" цигарок. В ангарі колишньої колгоспної ферми стояли три автопричепи від вантажівок, вщерть заповнені цигарками "Мінськ", "Джин Лінг", "Комплімент" без марок акцизного збору", - йдеться в повідомленні.

Як пояснив працівник даного підприємства, ці причепи завезли невідомі йому люди і попросили потримати за винагороду. Він зазначив, що не знав про те, що знаходилося всередині.

За попередньою інформацією МВС, вартість контрабандних сигарет становить не менше півтора мільйона євро.

У Закарпатській області вилучили рекордну партію контрабандних сигарет, - МВС

Фото - контрабандні сигарети

Як зазначив заступник начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Іван Гецко, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, контрабанда з Закарпаття переорієнтувалася на митниці Волинської і Львівської обл.