ua en ru

У Закарпатській обл. зіткнулися автобус і авто з чеськими номерами, є постраждалі

У Закарпатській обл. зіткнулися автобус і авто з чеськими номерами, є постраждалі Фото: ДТП

Водій легковика не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу

У Закарпатській області вчора, 21 вересня зіткнулися рейсовий автобус і автомобіль з чеськими номерами, в результаті ДТП постраждали дві людини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Закарпатській області.

"Вчора, в обідню пору, в с. Костилівка Рахівського району на автодорозі сполученням Львів-Мукачево-Рогатин, трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю рейсового автобуса "Рахів-Костилівка" та автомобіля марки "Пежо-406", - йдеться в повідомленні.

Виїздом слідчо-оперативної групи і проведеними заходами було з'ясовано, що 23-річний водій автомобіля "Пежо" з номерами Чеської республіки, рухаючись з Рахова в с. Костилівка, не впорався з керуванням виїхав на зустрічну смугу. В результаті водій іномарки допустив зіткнення з рейсовим автобусом. У салоні автобуса перебувало четверо пасажирів, ніхто з них не постраждав. Однак водій іномарки та його 20-річна дружина потрапили до лікарні.

У водіїв взято зразки крові на стан алкогольного сп'яніння. За фактом ДТП проводиться перевірка.

Нагадаємо, 27 липня в Закарпатській області вантажівка впав у прірву, в результаті чого одна людина загинула, ще 16 отримали поранення.