ua en ru

Затриманий пособник спійманого на хабарі екс-глави міліції Одеси

Затриманий пособник спійманого на хабарі екс-глави міліції Одеси Фото: Олег Макуха

Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою

Правоохоронці затримали пособника екс-начальника міліції Одеси Олега Макухи, раніше спійманого на корупції. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Південного регіону України.

"Слідчим відділом військової прокуратури Південного регіону України спільно з спецпідрозділом управління СБУ в Одеській області затримано громадянина Б., який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27 і ч. 3 ст. 368 КК України", - йдеться в повідомленні.

Прокуратура встановила, що зазначена особа є пособником начальника Одеського міського управління ГУ МВС України в Одеській області Олега Макухи, про затримання якого на хабарі в 20 тис. дол. повідомлялося раніше.

"Суворовським районним судом р. Херсона задоволено клопотання прокурора, і щодо громадянина Б. обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з визначенням застави в розмірі майже 3 млн грн. Досудове розслідування триває", - додали в прокуратурі.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звільнив начальника Одеського міського управління ГУМВС України полковника міліції Олега Макуху, затриманого раніше за хабар.

Він звільнений згідно з п. 66 Положення про проходження служби рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ "за дискредитацію звання рядового і начальницького складу".