ua en ru

На заблоковану базу "Правого сектора" прибутку Ярош та заступник Полторака

На заблоковану базу "Правого сектора" прибутку Ярош та заступник Полторака Фото: Дмитро Ярош

Ярош успокоил бойцов

На базу 5-го окремого батальйону "Правого сектора" в Дніпропетровській області тільки що прибув Дмитро Ярош разом із заступником міністра оборони Степана Полторака. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби "Правого сектора".

Перед строєм бійців Ярош повідомив про результати розмови з начальником Генерального штабу Віктор Муженко. "Наказу роззброювати "Правий сектор" ніхто не віддавав, - це відповідь генерал-полковника. Все буде добре, мужики. І дівчата теж", - повідомив Ярош своїм бійцям.

Також стало відомо про нараді командного складу 5-го батальйону ПС щодо ситуації з армійськими блокпостами поряд з бойовою базою ПС.

Як стало відомо кореспонденту РБК-Україна з власних джерел, на заблокованій базі "Правого сектора", розташованої в Покровському районі Дніпропетровської області, перебуває кілька сотень бійців. Обстановка на базі спокійна, зброю ніхто не демонструє і не використовує.

За словами присутніх там службовців ЗСУ, вони несуть охорону якогось важкого озброєння. У бази встановлені блокпости ВСУ, важка техніка.

Нагадаємо, напередодні "Правий сектор" заявив про оточенні своєї бази українською армією.

За даними нардепа Семена Семенченко, для роззброєння "Правого сектора" залучені елітні частини ЗСУ.