ua en ru

Біля Кримського сталося зіткнення між силами АТО і бойовиками, - штаб

Біля Кримського сталося зіткнення між силами АТО і бойовиками, - штаб Фото: ситуація в зоні АТО

Бойовики відступили

Біля селища Кримське Луганської області сьогодні, 23 травня, близько 9:00-10:00 сталося зіткнення між силами антитерористичною операцією (АТО) і бойовиками. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"Між 9 і 10 годинами ранку в районі селища Кримське на Луганщині відбулося бойове зіткнення підрозділів ЗС України з ДРГ російсько-терористичних військ. Ворог відступив", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє штаб, бойовики протягом 23 травня продовжували обстрілювати позиції українських військ на всіх напрямках.

"На Донецькому - злочинці з протитанкового ракетного комплексу обстріляли Гранітне. Бойові машини піхоти кілька разів вели вогонь по Новотроицкому. Гранатомети і стрілецьку зброю були використані загарбниками в Пісках і Новотроїцькому", - повідомили в штабі.

На артемівському напрямку бойовики з артилерії, мінометів, гранатометів і стрілецької зброї вели вогонь по Рассадкам та Кірово.

Під Маріуполем після відносного затишшя бойовики зі стрілецької зброї і гранатомета обстріляли Чермалик, а Широкіно потрапило під вогонь 82 мм міномета.

23 травня, з 6-ї ранку до 18-ї години вечора, терористи продовжували обстрілювати наші позиції на всіх напрямках. На ...

Posted by Прес-центр АТО on 23 Май 2015 г.

Нагадаємо, як повідомлялося, бойовики застосували "Гради" на донецькому напрямку.