ua en ru

Питання зміни керівництва "Укрнафти" можуть розглянути збори акціонерів, - "Нафтогаз"

Питання зміни керівництва "Укрнафти" можуть розглянути збори акціонерів, - "Нафтогаз" Фото: глава "Нафтогазу" Андрій Коболєв

Відповідне питання до порядку денного повинна включити спостережна рада

Питання зміни топ-менеджерів ПАТ "Укрнафта" можуть розглянути загальні збори акціонерів компанії. Про це повідомляє прес-служба НАК "Нафтогаз України".

"Сьогодні НАК "Нафтогаз України" своїм листом запросив членів наглядової ради ПАТ "Укрнафта" брати участь у засіданні наглядової ради товариства, яке відбудеться 29 травня 2015 року", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в НАК, до порядку денного засідання включено питання попереднього розгляду звіту правління "Укрнафти" про результати фінансово-господарської діяльності за 2014 р., а також обрання секретаря наглядової ради.

"Також наглядова рада має ухвалити рішення щодо проведення загальних зборів акціонерів "Укрнафти" та затвердження порядку денного зборів, до якого планується включити питання про зміну керівництва товариства", - підкреслили в прес-службі й додали, що повідомлення про засідання надіслано всім членам наглядової ради "Укрнафти".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в порядку денному наглядової ради "Укрнафти" немає питання про звільнення менеджерів, які лобіюють інтереси українського бізнесмена Ігоря Коломойського.