ua en ru

У військовому бюджеті на 2016 р. передбачено різке зростання фінзабезпечення військових

У військовому бюджеті на 2016 р. передбачено різке зростання фінзабезпечення військових Фото: Петро Порошенко

Порошенко наголосив, що Україні потрібна сильна патріотична армія

У новому воєнному бюджеті на 2016 рік передбачено різке зростання фінансового забезпечення українських військовослужбовців. Про це Президент України Петро Порошенко заявив на форумі учасників АТО в Києві.

"Ми ще у новому воєнному бюджеті 2016 року передбачимо різке зростання грошового забезпечення українських військовослужбовців. І може ті з вас, хто знайшов себе на військовій службі на нових умовах контракту приймуть рішення повернутися до лав Збройних сил. Ваш досвід, ваш патріотизм, ваше вміння, ваш авторитет сьогодні конче потрібен державі. Я хочу всім нагадати: війна не закінчилася і до закінчення війни ще багато", - сказав Порошенко.

Порошенко наголосив, що Україні потрібна сильна патріотична армія для боротьби з россійською агресією.

"Агресор розвязав військові операції зараз по всьому світові і до поясу нестабільності, який було сформовано Російською Федерацією у вигляді Південної Осетії, Абхазії, Придністров'я, сьогоднішнього українського Донбасу додається вже далека Сирія, і хто знає, може не за горами інші регіони. Нам потрібно мати сильне патріотичне добре навчене ефективне, з унікальним бойовим досвідом, військо", - сказав глава держави.

Нагадаємо, сьогодні у Києві проходив форум учасників АТО.