ua en ru

Влада Кенії підтвердилв наявність бомби на борту літака Air France

Влада Кенії підтвердилв наявність бомби на борту літака Air France Фото: літак Air France

За даними ЗМІ, вже затримані двоє підозрюваних

На борту літака авіакомпанії Air France, що здійснив екстрену посадку в Кенії, перебувала бомба. Про це йдеться в повідомленні на Facebook адміністрації аеропорту Кенії.

Повідомляється, що предмет був витягнутий з літака. Аеропорт працює в штатному режимі. В даний момент ведеться розслідування.

We confirm of an emergency landing by Air France's flight from Mauritius at Moi Int'l Airport this morning after reports...

Опубликовано Kenya Airports Authority 20 декабря 2015 г.

Як повідомляє видання The Independent з посиланням на джерела в керівництві Кенії, вже затримані двоє підозрюваних у причетності до інциденту.

Агентство AP з посиланням на заяву поліцейських повідомило, що під підозрою знаходяться шість пасажирів літака. Представник поліції також зазначив, що підозрілий предмет був виявлений одним з пасажирів літака. Пристрій було описано як "коробка з секундоміром на ній". Пасажир повідомив про знахідку стюардам, які в свою чергу повідомили пілотів.

Нагадаємо, літак авіакомпанії Air France, який летів з Республіки Маврикій в Париж, здійснив екстрену посадку в Кенії після того, як у туалеті літака був виявлений підозрілий предмет, схожий на бомбу. На борту літака перебувало 459 пасажирів і 14 членів екіпажу.