ua en ru

ВККС відклала розгляд питання про відсторонення судді Царевич

ВККС відклала розгляд питання про відсторонення судді Царевич Фото: Оксана Царевич

Відповідне рішення сьогодні було прийнято на засіданні комісії

Вища кваліфікаційна комісія суддів України відклала розгляд питання про відсторонення судді Печерського районного суду міста Києва Оксани Царевич у зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності. Відповідне рішення сьогодні було прийнято на засіданні комісії, передає кореспондент РБК-Україна.

"Відкласти розгляд питання про відсторонення Царевич Оксани Ігорівни від посади судді Печерського районного суду міста Києва строком на два місяці у зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності", - оголосив рішення голова комісії Сергій Козьяков.

Також під час засідання він зазначив, що вранці надійшло клопотання від Царевич про відкладення розгляду справи у зв'язку з несвоєчасним повідомленням про проведення засідання ВККС.

"Сьогодні вранці надійшло клопотання Оксани Ігорівни Царевич, де написано, що їй тільки сьогодні вранці вручено повідомлення про виклик на засідання комісії", - зазначив голова ВККС.

Нагадаємо, 10 липня генпрокурор України Віктор Шокін направив до ВККС клопотання про відсторонення від посад суддів Печерського районного суду міста Києва Оксани Царевич та Сергія Вовка.