ua en ru

Відеоконференція контактної групи запланована на 29 квітня

Відеоконференція контактної групи запланована на 29 квітня Фото: ЛНР/ДНР

На конференції обговорять дотримання режиму припинення вогню

Відеоконференція учасників тристоронньої контактної групи з представниками так званих ДНР і ЛНР запланована на 29 квітня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар українського представника в контактній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"Вчора, 24 квітня, відбулася робоча зустріч учасників Тристоронньої контактної групи - Хайді Тальявіні, Леоніда Кучми, Михайла Зурабова. Під час розмови йшлося про підготовку до найближчої скайп-конференції з представниками так званих ДНР і ЛНР. Ця відеоконференція відбудеться 29 квітня", - повідомила вона.

Зокрема, на конференції обговорять дотримання режиму припинення вогню, відведення важких озброєнь, моніторинг і підтвердження цього відводу представниками місії ОБСЄ, звільнення незаконно утримуваних осіб.

Крім цього, будуть говорити про доставку української гуманітарної допомоги в Донецьк і Луганськ, а також запуск роботи підгруп у рамках тристоронньої контактної групи.

Вчера, 24 апреля, состоялась рабочая встреча участников Трехсторонней контактной группы - Хайди Тальявини, Леонида Кучмы...

Posted by Dariia Olifer on 25 квітня 2015 р.

Нагадаємо, в ДНР заявили, що початок роботи тематичних підгруп контактної групи по мирному врегулюванню відкладається на невизначений термін. Також, за заявами ДНР, поки незрозуміло, коли відбудеться відеозустріч контактної групи.