ua en ru

Під Верховною Радою проходить три мітингу

Під Верховною Радою проходить три мітингу Фото: мітинги під Верховною Радою

Під парламентом мітингує близько 200 осіб

Під стінами Верховної Ради України проходять три мітингу, зокрема на підтримку закону про реструктуризацію валютних кредитів, за відстрочку електронне адміністрування ПДВ і проти Олега Ляшко, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, координатор однієї з акцій Андрій Гарнат заявив, що активісти виступають за відстрочку електронного адміністрування податку на додану вартість (ПДВ).

"Вимога у нас - прийняття депутатами законопроекту 2960, який надає бізнесу малого, середнього, великого 6 місяців відстрочки повернення тестового режиму", - сказав Гарнат.

Біля Верховної Ради проходить мітинг кредитного майдану, який вимагає підписати закон про реструктуризацію валютних кредитів.

"Ми виступаємо за те, щоб Гройсман (спікер Верховної Ради Володимир Гройсман, - ред.) підписав закон про реструктуризацію валютних кредитів", - сказав один з активістів.

Під Верховною Радою проходить три мітингу

Фото РБК-Україна - мітинг під Верховною Радою

Активісти третього мітингу протестують проти лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка. Зокрема, люди вимовляють гасло "Ляшко - це бізнесмен від влади", а на плакатах, які тримають у руках, написано "Дірявий депутат радикал", "Вимагаємо закликати до відповіді" та "Блазням не місце в парламенті".

В цілому кількість людей, які зараз протестують під стінами Верховної Ради, досягає 200 чоловік.

Центральний вхід в будівлю парламенту охороняють співробітники міліції і Нацгвардії.

Нагадаємо, напередодні під Радою також пройшли відразу 3 мітингу.