ua en ru

Верховна Рада завершила вечірнє засідання

Верховна Рада завершила вечірнє засідання Фото: Верховна Рада України

Завтра депутати мають повернутися до повторного розгляду законопроекту № 3008.

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман закрив вечірнє пленарне засідання парламенту.

"Оголошую вечірнє засідання Верховної Ради закритим",- оголосив Голова парламенту Володимир Гройсман.

В ході пленарного засідання Верховна Рада знову поверталася до голосування по законопроекту №2844 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо зняття регуляторних бар'єрів для розвитку мережі індустріальних парків в Україні)". Віктор Галасюк Голова Комітету Верховної ради України з питань промислової політики та підприємництва був доповідачем та нагадав суть цього закону. За його словами цей закон це реальний інструментарій для залучення інвестицій в Україну. Але парламентарі проголосували за повернення законопроекту до комітету для підготовки до повторного другого розгляду.

Крім того, в ході пленарного засідання Верховна Рада України підтримала в другому читанні та в цілому проект закону №1831 "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості власності засобів масової інформації, а також реалізації принципів державної політики в сфері телебачення і радіомовлення". За відповідне рішення проголосували 237 депутатів з 226 мінімально необхідних, передає кореспондент РБК -Україна.

Також Верховна Рада знову поверталася до голосування по законопроекту № 3008 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо організації проведення перших виборів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів ". Цей закон викликав жваві дискусії, але так і не набрав необхідної кількості голосів для затвердження. Завтра, за словами Гройсмана, депутати повинні повернутися до повторного розгляду законопроекту № 3008.

Народні депутати продовжать роботу в пленарному режимі завтра, 4 вересня 2015 року, о 10:00.