ua en ru

ВАСУ визнав незаконним голосування Ради про зняття недоторканності з Мосійчука

ВАСУ визнав незаконним голосування Ради про зняття недоторканності з Мосійчука Фото: Ігор Мосійчук

Вищий адмінсуд визнав незаконним голосування парламенту за Ігорю Мосійчуку

Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) визнав незаконним голосування в Верховній Раді України про зняття недоторканності і притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука. Про це йдеться в повідомленні прес-служби нардепа на Facebook.

"Ми раді повідомити про справедливе рішення: тільки що Вищий адміністративний суд визнав незаконним голосування Верховної Ради про притягнення до кримінальної відповідальності, позбавлення депутатської недоторканності та арешт Ігоря Мосійчука", - йдеться в повідомленні.

Ми раді повідомити про справедливе рішення: щойно Вищий адміністративний суд визнав незаконним голосування Верховної Рад...

Posted by Ігор Мосійчук on 17 ноября 2015 г.

Нагадаємо, 17 вересня генпрокурор Віктор Шокін продемонстрував у парламенті оперативне відео, в якому відображені факти корупційної діяльності Мосійчука.

Верховна Рада України позбавила недоторканності і дозволила арешт народного депутата Мосійчука. За відповідне рішення проголосували 262 із 226 мінімально необхідних нардепів. Правоохоронці затримали Мосійчука в той же день.