ua en ru

"Укрспирт" вирішив не піднімати ціну на спирт

"Укрспирт" вирішив не піднімати ціну на спирт Фото: "Укрспирт"

Вартість одного декалітра етилового спирту класу "Люкс" у липні й надалі становить 240 гривень

Керівництво ДП "Укрспирт" вирішило не піднімати ціну на спир. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

"Попри деякі коливання на ринку, вартість одного декалітра етилового спирту класу "Люкс" у липні й надалі становить 240 гривень. Керівництво ДП "Укрспирт" переглянуло вартість одного декалітру спирту у липні. З 1 липня 2015 року ціна буде такою, як у квітні, травні та червні - 240 гривень. Ціна спирту на 70% залежить від ціни на сировину та енергоресурси, які використовуються при виробництві", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у лютому-березні вартість зерна коливалась між 3,5 до 4,4 тис. грн. за т, це призвело до підвищення вартості виробництва спирту.

"Ми постійно слідкуємо за ринковою ситуацією та реагуємо максимально швидко на всі зміни. При знижені ціни на сировину чи на газ ми одразу переглянемо й вартість спирту. Наразі спостерігаються незначні коливання на ринку, однак ми можемо втримати сталу ціну. Очікуємо здешевлення сировини, зокрема зерна у серпні, однак ситуація з газом поки що нестабільна. Ми і надалі будемо переглядати цінову політику, виходячи зі всіх змін на ринку", - зазначив Роман Іванюк, в.о. директора підприємства.

Окрім цього зазначається, що протягом 2015 року "Укрспирт" поповнив державний бюджет на 118,5 млн грн, із них 22 млн грн - за червень поточного року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на посаду голови "Укрспирту" відібрано двох кандидатів