ua en ru

УКРОП повідомляє про блокування офісу в Києві озброєними людьми

УКРОП повідомляє про блокування офісу в Києві озброєними людьми Фото: УКРОП повідомляє про блокування офісу озброєними людьми

Працівники партійного офісу викликали наряд поліції

Центральний офіс партії УКРОП у Києві блокують озброєні люди в балаклавах. Про це у Facebook повідомляє керівник прес-служби партії Євгенія Кравчук.

"Прямо зараз в центральному офісі партії УКРОП на вулиці Воздвиженській перебуває більше 20 озброєних спортивних молодиків, частина з них в балаклавах. Представляються охоронною компанією "Альфа-щит".

Документів жодних не пред'являють. Блокують усі входи і виходи із будівлі. Працівники партійного офісу викликали наряд поліції", - йдеться в повідомленні.

УВАГАПрямо зараз в центральному офісі партії УКРОП на вулиці Воздвиженській перебуває більше 20 озброєних спортивних м...

Опубликовано Yevheniya Kravchuk 18 января 2016 г.

Нагадаємо, 23 жовтня 2015 року СБУ в центрі Києва зі стріляниною і переслідуванням затримала кур'єрів конвертаційного центру, який обслуговував виборчу кампанію однієї з політичних сил з щоденним оборотом в 15-20 млн грн.

Як заявляв Служби безпеки України Василь Грицак, до конвертаційного центру причетний лідер партії УКРОП Геннадій Корбан.