ua en ru

"Укренерго" отримає доступ для завершення ремонту електроопор на кордоні з Кримом не раніше 30 листопада

"Укренерго" отримає доступ для завершення ремонту електроопор на кордоні з Кримом не раніше 30 листопада Фото: електроопора

Представники "Укренерго" провели зустріч зі штабом активістів з блокади Криму

Бригади ДП "Укренерго" зможуть отримати доступ для завершення ремонту електроопор на кордоні з Кримом у понеділок, 30 листопада. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії в Facebook.

Повідомляється, що представники "Укренерго" провели зустріч з місцевим штабом активістів за блокаду Криму.

"Енергетики донесли свої аргументи щодо необхідності продовження ремонтних робіт на пошкоджених ПЛ, які будуть передані в центральний штаб акції блокади Криму для прийняття рішення про подальші дії. Разом з тим, активісти зазначили, що до понеділка, 30 листопада, бригади "Укренерго" не отримають доступу для завершення ремонтних робіт на ПЛ 220 кВ Каховська-Титан", - йдеться в повідомленні.

На зустрічі представників "Укренерго" з місцевим штабом активістів з блокади Криму в Херсонській області енергетики доне...

Posted by Державне Підприємство Укренерго on 27 ноября 2015 г.

Нагадаємо, 26 листопада ремонтники "Укренерго", які відновлювали пошкоджену внаслідок підриву ВЛ 220 кВ "Каховська-Титан", припинили свою роботу на прохання учасників акції енергетичної блокади Криму.