ua en ru

"Укренерго" відклала відновлення подачі електроенергії в Крим

"Укренерго" відклала відновлення подачі електроенергії в Крим Фото: Крим

Один з фазних проводів розібраний на анкерній опорі

Поставки енергопостачання Криму поки неможливі, незважаючи на проведення ремонту поставляє електроенергію на півострів лінії електропередач "Каховка-Титан". Про це заявив в своєму Facebook виконуючий обов'язки голови Укренерго" Всеволод Ковальчук.

Причина цього, за його словами, в тому, що один з фазних проводів розібраний на анкерній опорі і залишиться в такому стані "до прийняття остаточного рішення". Всі інші роботи будуть завершені в повному обсязі, зазначив Ковальчук.

Уточнення для небайдужих щодо кримської ЛЕП:Відновлення енергопостачання поки не відбудеться. Один з фазних проводів ро...

Posted by Всеволод Ковальчук on 29 ноября 2015 г.

Раніше він написав про те, що ремонтні бригади компанії "Укренерго" виїхали допошкодженої ЛЕП. Він зазначав, в протягом декількох годин працівники закінчать монтаж проводів і знімуть базове заземлення. Питання про включенні лінії ще обговорюється, додавав глава компанії.

Нагадаємо, в Криму заявили про нормалізацію ситуації з енергозабезпеченням півострова .

Як раніше повідомлялося, "Глава" Криму назвав передбачувану дату початку роботи енергомоста . Енергоміст з Краснодарського краю в Крим, ймовірно, почне роботу після 5-6 грудня.