ua en ru

"Укроборонпром" презентував новий надсучасний БПЛА "Фурія"

"Укроборонпром" презентував новий надсучасний БПЛА "Фурія" Фото: БПЛА "Фурія"

Аваков пообіцяв, що кожен бойовий підрозділ Нацгвардії отримає безпілотну розвідку вітчизняних комплексів "Фурія"

ДК "Укрборонпром" ДП ДГЗП "Спецтехноекспорт" представило ряд безпілотників українського виробництва, серед яких вітчизняний надсучасний безпілотник "Фурія". Про це повідомляє прес-служба "Укрборонпрому".

"Під час демонстрації модернізованої авіаційної техніки БПЛА систем управління та засобів зв'язку 17 липня 2015 року на території ДП "Завод 410 ЦА", підприємство "Укрборонпром" ДП ДГЗП "Спецтехноекспорт" представило ряд безпілотників українського виробництва", - йдеться у повідомленні.
Зазначається, що особливу увагу та найбільшу кількість зацікавлених відвідувачів зібрала навколо себе вітчизняна "Фурія", технічні характеристики та якість якої вражають.

"Вітчизняний БПЛА успішно пройшов ряд випробувань і вже готовий до виконання широкого кола завдань військового та цивільного призначення. Підприємство Концерну "Спецтехноекспорт" та Міністерство оборони України уклали контракт на постачання згаданих БПЛА для проведення дослідної експлуатації та випробувань з метою поставки їх на озброєння ЗСУ", - додали в "Укрборонпромі".

Разом з тим повідомляється, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пообіцяв, що кожен бойовий підрозділ Нацгвардії отримає безпілотну розвідку вітчизняних комплексів "Фурія".

Нагадаємо, в ДК "Укроборонпром" в рамках 28 службових перевірок звільнено 9 керівників і заведено 20 кримінальних справ.