ua en ru

"Укравтодор" повністю підготувався до зими

"Укравтодор" повністю підготувався до зими Фото: снігоприбиральна техніка

Дорожні підприємства "укравтодору" готові до боротьби з наслідками перших холодів

Дорожні підприємства готові до боротьби з наслідками перших холодів - дощем і ожеледицею. Про це повідомляє прес-служба "Укравтодор".

"На сьогоднішній день кількість технічної солі з урахуванням залишків минулого року - на рівні 60%, що є цілком прийнятним показником ступеня готовності дорожніх підприємств до ускладнення погодніх умов. Аналогічними темпами здійснюється заготівля фрикційних матеріалів - об'єм піску, необхідного для обробки дорожнього покриття при мінусовій температури, також на рівні 60%", - зазначає прес-служба.

В "Укравтодорі" повідомили, що на завершальній стадії перебуває підготовка техніки, що працює на дорогах взимку. Її загальний обсяг складі 6,9 тисяч одиниць, в тому числі і та, що сьогодні задіяна на проведення ямкового ремонту. З настанням холодів все технічні засоби будуть переобладнані і спрямовані на розчищення і обробку дорожнього покриття.

Згідно з повідомленням прес-служби, досі відкрите питання забезпечення дорожніх підприємств пально-мастильними матеріалами незабаром буде вирішене за умови повернення за рахунок сприяння міських державних адміністрацій в областях та місті Києві.

Нагадаємо, 13 жовтня "Київавтодор" заявивши, що до зими підготовлено 248 одиниць, що становить 80 %.