ua en ru

Україну в найближчі години накриє гроза

Україну в найближчі години накриє гроза Ілюстративне фото (pixabay.com)

Гроза збережеться до кінця доби

Погода в Україні: в найближчі три години в північних і центральних областях країни очікуються грози. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Укргідрометцентр".

Як повідомляється, гроза збережеться до кінця доби 14 травня.

"У найближчі 1-3 години і до кінця доби 14 травня у північних та центральних областях грози ( І рівень небезпеки, жовтий)", - йдеться в повідомленні.

Україну в найближчі години накриє грозаНагадаємо, раніше "Укргидрометцентр" повідомляв, що 14 травня в деяких регіонах погода буде дощовою, а температура повітря підніметься до +25.

За даними синоптиків, 14 травня вдень в Україні, крім півдня, місцями короткочасні дощі, грози. У південній частині вночі та вранці місцями туман.

Нагадаємо, як повідомила синоптик Наталка Діденко, в найближчий тиждень залишається ймовірність дощів у західних областях країни, а також в Одеській та Вінницькій областях.

Крім того, вона повідомила, що сьогодні температура повітря протягом дня складе +20...+25 градусів, і лише на заході країни похолодає до +13...+19 градусів, а місцями і до +10...+14 градусів.

Сьогодні в Києві очікується дощ, а також гроза. Температура повітря прогріється до +22...+23 градусів.