ua en ru

На українсько-словацькому кордоні затримали партію контрабандних сигарет

На українсько-словацькому кордоні затримали партію контрабандних сигарет Фото: затримана партія контрабандних сигарет

Їх кількість становить понад 60 тисяч пачок

Українські прикордонники затримали на українсько-словацькому кордоні значну партію контрабандних сигарет. Про це повідомляє прес-служба ДПС.

"Сьогодні ввечері, у рамках проведення спільних дій співробітники Держприкордонслужби та Державної фіскальної служби, був затриманий вантажний автомобіль "Вольво", який намагався перевезти через державний кордон значну партію контрабандних сигарет. Прямуючи до Словаччини через пункт пропуску "Ужгород", водій надав документи на вантаж, серед яких значилося понад 170 дерев'яних котушок для кабелів", - йдеться в повідомленні.

Як відзначається, під час перевірки працівники пункту пропуску знайшли серед вантажу сигарети марки "Вінстон" українського акцизу, які були загорнуті в поліетиленові пакети і приховані всередині котушок.

У ДПТС додали, що триває підрахунок виявлених контрабандних сигарет, але за попередніми даними, їх кількість становить понад 60 тисяч пачок.

На українсько-словацькому кордоні затримали партію контрабандних сигарет

Фото: заховані контрабандні сигарети

Нагадаємо, раніше співробітниками Державної прикордонної служби України на українсько-угорському кордоні було виявлено 57 тисяч пачок контрабандних сигарет.