ua en ru

Українські військові затримали двох росіян під час атаки на блокпост сил АТО, - СБУ

Українські військові затримали двох росіян під час атаки на блокпост сил АТО, - СБУ Фото: Маркіян Лубківський

Всього патруль ВСУ затримав 6 бойовиків, які атакували блокпост

Українські військові затримали двох росіян, які в складі диверсійної групи вночі здійснили атаку на блокпост сил антитерористичної операції (АТО). Про це на своїй сторінці в Facebook написав радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

"Голова СБУ Валентин Наливайченко доповів Президенту України Петра Порошенка про те, що під час недавньої бойової операції військовослужбовцями Збройних Сил України були затримані двоє російських озброєних бойовиків, які у складі ДРГ під прикриттям ночі спробували вчинити напад на український блокпост", - написав Лубківський.

В результаті бойового зіткнення військовий патруль ВСУ затримав шість осіб, двоє з яких виявилися громадянами Росії. За словами Лубківського, один з бойовиків було вбито, також був знищений автотранспорт диверсантів.

"Затримані і знищені особи мали при собі вогнепальну зброю (6 шт. АК), гранати і один РПК", - повідомив радник голови СБУ.

Він додав, що на даний момент СБУ проводить опитування затриманих.

Лубківський повідомив, що СБУ планує оприлюднити додаткові деталі цієї історії.

Шановні друзі,Інформація, яка пропонується вашій увазі, мабуть є найкращим віддзеркаленням реалій сучасної України......

Posted by Markian Lubkivskyi on 27 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, СБУ затримала самозваного "воєнкома" бойовиків ДНР.