ua en ru

В Україні з 1 січня знижується допустима швидкість транспорту у населених пунктах

В Україні з 1 січня знижується допустима швидкість транспорту у населених пунктах Фото: транспорт на дорозі (РБК-Україна)

Швидкісний режим транспорту в населених пунктах знижується до 50 км/год

В Україні з 1 січня 2018 набирає чинності зниження швидкісного режиму в населених пунктах до 50 км/год. Відповідну постанову Кабміну опубліковано в "Урядовому кур'єрі", повідомляє прес-служба МВС України в Facebook.

"З 1 січня 2018 набирає чинності зміна швидкісного режиму в містах і селах України з 60 кілометрів на годину до 50 кілометрів на годину. Відповідну постанову Кабміну від 10 листопада 2017 № 883 "Про внесення змін до Правил дорожнього руху" опубліковано в "Урядовому кур'єрі", - йдеться в повідомленні.

Згідно з документом, зміни будуть внесені до пункту 12.4 розділу 12 Правил дорожнього руху (у населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється із швидкістю не більше 60 км/год).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів схвалив стратегію розвитку Міністерства внутрішніх справ України до 2020 року. Стратегія пройшла процес публічного обговорення.