ua en ru

Україна - Словенія: Львів приносить перемогу українцям

Україна - Словенія: Львів приносить перемогу українцям Фото: Андрій Ярмоленко

У Львові був зіграний перший матч плей-офф

На львівській "Арені-Львів" збірна України приймала збірну Словенії в першому матчі плей-офф Євро-2016.

З самого початку гри стало зрозуміло, що українці будуть володіти ініціативою. Багато гра йшла через лівий фланг, де добре виглядав Коноплянка з Шевчуком. Ярмоленко, граючи з протилежного боку, грав менш яскраво, але саме йому судилося стати ключовою фігурою першого тайму.

Після кутового м'яч залишився на лівому фланзі, Коноплянка виконав подачу. М'яч дістався Ярмоленко, який одним рухом прибрав кількох захисників і правої точно пробив у лівий кут воріт.

Словенці могли відповісти своїм голом, але з їх випадами або справлялися Ракицький і Хачеріді, грали просто чудово у відборі, або самі гості "пороли" моменти, пробиваючи неточно.

На початку другого тайму збірна України забила другий гол. Після шикарного розіграшу м'яч в штрафній суперника виявився у Федецького, який точно прострілив вздовж воріт на Селезньова, який забив другий гол.

Був у форварда "Дніпра" відмінний момент, щоб забити ще. Захисники словенської збірної помилилися, стрибаючи за м'ячем і Селезньов втік один на один. Але, пробивши повз Хандановіча, влучив м'ячем у штангу.

Під кінець гри гравці нашої збірної очікувано відійшли назад, віддавши м'яч супернику. Словенці нічого крім флангових подач придумати не змогли. А з такими атаками українські оборонці справлялися.

Україна - Словенія 2-0
Голи:
Ярмоленко, 22, Селезньов, 54
Україна: Пятов, Хачеріді, Шевчук, Федецький, Ракийкий, Коноплянка, Сидорчук, Рибалка, Гармаш (Малиновський, 80), Ярмоленко (Караваєв, 90), Селезньов (Кравець, 83)
Словенія: Ханданович, Бречко, Цесар, Іліч, Иокич, Куртич, Бірса (Пічник, 72), Кампл, Крхін, Ілічіч (Безьяк, 63), Новаковіч (Любіянкіч, 90)

Додамо, що матч відбудеться в Словенії 17 листопада.