ua en ru

Україна підтримала ініціативу Гризлова про режим тиші, який повинен розпочатися негайно

Україна підтримала ініціативу Гризлова про режим тиші, який повинен розпочатися негайно Фото: Леонід Кучма

У Мінську завершилося засідання контактної групи

Україна підтримала ініціативу представника РФ в контактній групі Бориса Гризлова про оголошення режиму тиші, який повинен розпочатися негайно. Про це у Facebook повідомила прес-секретар представника України в контактній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"Україна наполягає: без припинення вогню неможливо ні проведення розмінування, ні нормальне рішення політичних, гуманітарних та економічних питань. Саме тому Україна підтримує ініціативу представника Росії Бориса Гризлова про оголошення режиму тиші, який повинен розпочатися негайно", - повідомила Оліфер.

Крім того, в ході переговорів в політичній підгрупі Україна знову підкреслила, що вибори на непідконтрольної Україні частині Донбасу повинні пройти за українськими законами, стандартами ОБСЄ та за участю українських партій та ЗМІ.

Окончено первое в этом году заседание Трехсторонней контактной группы в Минске. По его итогам можно подвести следующие...

Опубликовано Даркой Олифер 13 января 2016 г.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко 11 січня провів у Києві зустріч з представником Росії в контактній групі Борисом Гризловим.