ua en ru

Україна - Латвія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу

Україна - Латвія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу Українці зіграють з латвійцями

Зумівши зрівняти рахунок на останніх секундах матчу, Латвія врятувала нічию у грі зі збірною України.

31 березня, 21:00

Львів, "Арена Львів"
Україна - Латвія, 1:1
Гол: Ярмоленко, 34 - Максименко, 90+2
Україна:
Бойко, Федецький, Ракицький, Кучер, Шевчук, Тимощук, Гармаш, Безус, Гусєв, Ярмоленко, Кравець
Латвія: Колінько, Габовс, Ягодінскіс, Горкшс, Куракинс, Тарасовс, Лайзанс, Фертовс, Жигаевс, Ракельс, Шабала

І звучить фінальний свисток!

Україна - Латвія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу90+2 хв. Ого як?! Зрівнює рахунок Латвія! Подача з флангу знайшла голову Максименко, який рятує нічию для своєї команди!

Україна - Латвія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу85 хв. Малиновський виходить замість Безуса.

84 хв. Перехопили м'яч на чужій половині поля наші, Ярмоленко опинився в штрафній і скинув під удар Коноплянки, але той пробив повз.

82 хв. Коноплянка добре увірвався у штрафний майданчик зліва і пробив, але м'яч від голови захисника полетів на кутовий.

Україна - Латвія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу75 хв. Будковський вийшов замість Карвца.

74 хв. Рибалка віддав в центр на Безуса, той пропустив під удар Тимощука, з яким впорався Колінько.

69 хв. Простріл від Федецького дійшов до штрафної до Безуса, але від того м'яч пройшов трохи над воротами.

Україна - Латвія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу68 хв. Замість Шабала з'явився Вишняковс.

65 хв. Включилася збірна України. Багато стало атак, м'яч почав рухатися швидше, але захисники і голкіпер поки випереджають українців.

Україна - Латвія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу59 хв. Гусєв під крики трибун іде, а в гру увійшов Коноплянка.

58 хв. Ярмоленко і Безус класно розіграли на правому фланзі і Роман виконав подачу, але туди не встиг Рибалка.

52 хв. Гусєв відмінно подав у штрафну ліворуч на Ярмоленка, який пробив зльоту, але трохи не влучив по м'ячу.

1Україна - Латвія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу46 хв. Рибалка виходить замість Гармаша, а Ферташа і Максименко поміняли Зизинс і Куракинс.

Другий тайм

Перерва

43 хв. Знову класний переклад від Ракицького у штрафний майданчик на Ярмоленка, який в падінні головою скидав м'яч в центрі, але там першими стали захисники.

Україна - Латвія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу38 хв. Жигаевс заробив першу жовту картку в матчі.

Україна - Латвія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу34 хв. Гусєв увірвався у штрафний майданчик зліва, прострілив, голкіпер м'яч дістав, але Ярмоленко на добиванні відправляє м'яч у ворота!

33 хв. Ярмоленко відкотив під удар Федецького, той змістився в центр і спробував закрутити м'яч у верхній кут, але Колінько врятував.

27 хв. Знову надовго заволоділи м'ячем наші. Але з входами в штрафну справляються латвійські захисники.

22 хв. Ярмоленко приймає у штрафному відмінний пас від Ракицького, обігрує захисника і падає, але суддя пенальті не ставить.

18 хв. Кравець добре обігрався з Ярмоленко і пробив здалеку, але зробив це дуже неточно.

12 хв. Вдалося латвійцям трохи відсунути гру від своїх воріт. Було кілька небезпечних подач, які нічим не закінчилися.

7 хв. Ярмоленко шикарно прорвався справа в центр штрафної і віддав на Карвца, але того випередив захисник.

4 хв. Гра почалася з володіння м'ячем українців. Довго вони грають у центрі поля.

Почався матч

Гра зі збірною Латвий повинна була стати показовою для Фоменко в тому плані, щоб молоді збірники змогли показати себе досвідченому головному тренеру. Враховуючи, що Ротань відправився назад в "Дніпро", Зозуля отримав серйозну травму, а динамівцю Бурді вирізали апендицит, дивитися залишається не сильно на кого.

Наступного разу збірна України збереться до літа. Природно, Фоменко хоче з максимальною користю проевсти віддане йому для роботи час. Тому сьогодні зможуть зіграти гравці "Дніпра", які могли б разом з Ротанем відправиться на завтрашню гру Кубка з "Чорноморцем".

Збірна Латвії поки ніяк не може виграти у відборі на Євро. В останній грі проти чехів перемога була втрачена в компенсований час. І тренер латвійців Орач пообіцяв дати відпочити тим, хто грав складний поєдинок.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко:

"Тут все залежить від того, які завдання ми ставимо. По-перше, треба розуміти, що у збірної не так багато часу для підготовки і матчів, а перерви бувають за чотири місяці, як перед Іспанією. Тому треба використовувати всі можливості, щоб команда залишалася сім'єю і могла повноцінно працювати і грати. По-друге, треба перевіряти молодь, за якою ми так багато спостерігаємо. Ось тепер є зайва можливість її перевірити і провести безліч іншої роботи. Я завжди говорив, що завжди легше навчити, ніж перевчити. Тому хочеться побільше спілкуватися з хлопцями та пояснювати їм, що я хочу бачити від них на полі і який футбол сповідує збірна".

Головний тренер збірної Латвії Маріан Пахарс:

"Завдань багато: добре зіграти, по можливості виграти, награти певні зв'язки в складі. Ми розуміємо, проти кого нам належить грати, тому тверезо оцінюємо ситуацію. Упевнений, що поєдинок буде дуже цікавим. Ми провели важкий матч з чехами, відразу після гри був переїзд, тому не всі футболісти повністю готові фізично чи здорові взагалі. Так що ми зобов'язані застосовувати ротацію".