ua en ru

Україна - Латвія: Будемо перевіряти молодь, за якою спостерігаємо, - Михайло Фоменко

Україна - Латвія: Будемо перевіряти молодь, за якою спостерігаємо, - Михайло Фоменко Фоменко вважає, що його команда проводить мало матчів

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко перед товариським матчем зі збірною Латвії розповів журналістам про настрій гравців на львівський матч, повідомляє канал "Футбол 1".

"Ми ставимо завдання - в кожній грі грати на перемогу. Суперник у нас непростий, враховуючи їх останній результат у матчі відбору Євро-2016 зі збірною Чехії. У команди Латвії виступають кваліфіковані футболісти, багато з них пограли в європейських клубах. Що стосується молоді: у них буде шанс, і їм треба буде ним скористатися", - сказав Фоменко.

"У нас достатня кількість здорових людей на товариський матч з латишами. Зозуля виїхав зі збірної, прооперували Бурду, у якого виявили апендицит. Є проблеми у Хачеріді, який повинен сьогодні відвідати лікарів. У Кравця було розсічення брови, тому лікарі наклали кілька швів. Такі травми футболісти часто отримують на тренуваннях, в іграх. Це не смертельно", - продовжив наставник українців.

"По-перше, збірна проводить мало матчів. По-друге, це все-таки команда, а не просто люди приїхали і поїхали. Це одна з родин, яка у футболіста в житті. Будемо перевіряти молодь, за якою ми спостерігаємо. На все потрібен час", - завершив тренер збірної України.

Нагадаємо, гра Україна - Латвія відбудеться ввечері 31 березня, а на нашому сайті відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.