ua en ru

Тука анонсував створення представництва Луганській обл. в Києві

Тука анонсував створення представництва Луганській обл. в Києві Фото: Георгій Тука

Офіс представництва буде знаходиться біля столичного цирку

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації (ЛВГА) Георгій Тука анонсував створення представництва Луганській області в Києві. Про це Тука написав на своїй сторінці в Facebook.

"Практично, зроблено перший крок до створення Представництва Луганської області в Києві. Андрій Боєчко надав приміщення: свій офіс в районі цирку. На початковому етапі встановіть горизонтальні зв'язки: познайомтеся, обмінятися інформацією, обговоріть своє бачення вирішення проблем. Всі пропозиції, що стосуються розвитку області, я буду направляти вам для аналізу і вироблення рекомендацій. Дуже сподіваюся на допомогу луганчан, які проживають у Києві: ви краще за всіх знаєте проблеми регіону, особливості місцевих кадрів, слабкі місця. Підключайтеся! Допомагайте", - написав він.

Воскресное утро прошло не зря.Практически, сделан первый шаг к созданию Представительства Луганской области в Киеве.Ан...

Posted by Георгій Тука on 30 августа 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Тука просить Порошенко створити ВГА у всіх районах і двох містах Луганської області.