ua en ru

ЦВК визнав нардепом Любомира Зубача замість Владислава Воскресенського

ЦВК визнав нардепом Любомира Зубача замість Владислава Воскресенського Фото: Центрвиборчком України

Воскресенський не надав Цвк документів для реєстрації нардепом

Центральна виборча комісія (ЦВК) задовольнила прохання представника партії "Самопоміч" Владислава Воскресенського і не стала визнавати його народним депутатом, визнавши нардепом замість нього №34 в списку "Самопомочи" Любомира Зубача. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЦВК.

Як повідомляється, в листопаді 2014 р. ЦВК дала Воскресенському відстрочку до 27 травня на надання їм усіх документів, необхідних для визнання нардепом. Однак Воскресенський відповідні документи в термін так і не надав.

Отже, ЦВК визнав обраного народного депутата Воскресенського таким, який не отримав депутатський мандат.

Замість нього визнаний обраним народним депутатом України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року Любомир Зубач, 1978 року народження - начальник управління "Секретаріат ради" Львівської міської ради, член партії "Самопоміч".

Крім того, у зв'язку з достроковим припиненням повноважень народного депутата України Паски В. П., обраного в ОВО № 205 (Чернігівська область), ЦВК призначила проміжні вибори народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 205 на неділю, 26 липня 2015 року.

Нагадаємо, 15 травня ЦВК зареєструвала нардепом Андрія Немирівського з "Самопомичи".