ua en ru

ЦВК роз'яснила, в яких районах Донбасу не можуть бути проведені місцеві вибори

ЦВК роз'яснила, в яких районах Донбасу не можуть бути проведені місцеві вибори Фото: ЦВК

ЦВК сьогодні провів засідання

Центральна виборча комісія (ЦВК) сьогодні, 11 серпня, затвердила роз'яснення щодо визначення окремих рад Донецької і Луганської областей, щодо яких відсутня можливість проведення чергових місцевих виборів 25 жовтня 2015 року. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЦВК.

Крім того, ЦВК прийняла постанову "Про форми виборчих документів дільничних виборчих комісій з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів та старост сіл, селищ".

"Крім того, з метою забезпечення виконання Центральною виборчою комісією повноважень щодо організації підготовки і проведення місцевих виборів, здійснення на всій території України контроль за додержанням та однаковим застосуванням законодавства про місцеві вибори і за діяльністю виборчих комісій, ЦВК затвердила Технічне завдання на модифікацію інформаційно-аналітичної системи "Місцеві вибори" Єдиної інформаційно-аналітичної системи "Вибори", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, закон України № 595-VІІІ" ПРО місцеві вибори" у п'ятницю, 7 серпня 2015 р., опублікований у парламентській газеті "Голос України" (№№143-144).