ua en ru

Яценюк пообіцяв до вересня проінспектувати, "що кожен міністр зробив для українців"

Яценюк пообіцяв до вересня проінспектувати, "що кожен міністр зробив для українців" Фото: прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

Яценюк також пообіцяв відвідати всі міністерства

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк пообіцяв до вересня проінспектувати, "що кожен міністр зробив для українців". Про це Яценюк заявив сьогодні в ході засідання Кабінету міністрів України, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я проїдуся по всім міністерствам, і ми проведемо колегії міністерств для того, щоб до вересня місяця кожен міністр відзвітував яку конкретну одну річ він зробив для українця і що українець відчув. Тоді це буде називатися змінами, все інше-це наша щоденна оперативна робота. Зараз завдання, щоб кожен, хто сидить за цим столом, кожен чоловік, який призначався верховною Радою України і несе всю відповідальність перед народом України за цю ділянку роботи довірений йому і давав присягу в парламенті, тепер виконав цю присягу", - заявив Яценюк.

Нагадаємо, раніше Арсеній Яценюк доручив всім міністерствам провести аналіз звернення Президента України Петра Порошенка до Верховної Ради та у відповідності з результатами аналізу скорегувати роботу.