ua en ru

Яценюк хоче позбавляти діппаспортів нардепів, які не підтримають закони щодо безвізового режиму

Яценюк хоче позбавляти діппаспортів нардепів, які не підтримають закони щодо безвізового режиму Фото: Арсеній Яценюк

Прем'єр-міністр сподівається, що завтра Рада прийме пакет законів щодо запровадження безвізового режиму

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк розраховує на ухвалення завтра, 8 жовтня, Верховною Радою України (ВРУ) пакету законів, щодо впровадження безвізового режиму України з ЄС. Про це сьогодні в ході засідання Кабінету міністрів заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я звертаюся до членів парламенту, щоб завтра був прийнятий весь пакет законів щодо запровадження безвізового режиму між Україною і Європейським союзом", - сказав він.

"Завтра всі закони, які є необхідними для отримання громадянами України безвізового режиму будуть прийняті шанованою Верховною Радою України", - додав прем'єр-міністр.

При цьому, Яценюк окремо звернувся до депутатів, які не мають намір підтримати ці закони.

"Ті депутати, які не проголосують за ці закони, вважаю, повинні бути позбавлені таких дипломатичних паспортів і будуть разом з громадянами України стояти в черзі і отримувати візи на загальних підставах", - заявив глава уряду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Верховна Рада України повинна прийняти 11 законів, необхідних для введення безвізового режиму між Україною і Європейським Союзом до 20 жовтня 2015 р.