ua en ru

У Троїцькому українські військові підірвалися на розтяжці, один загинув, 5 поранені, - ОВГА

У Троїцькому українські військові підірвалися на розтяжці, один загинув, 5 поранені, - ОВГА Фото: Троїцьке

Розтяжку встановили бойовики ЛНР

У Троїцькому Луганської області сьогодні, 10 вересня, на розтяжці підірвалися українські військовослужбовці, в результаті чого один боєць загинув, 5 отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні Луганської обласної військово-цивільної адміністрації (ОВГА) в Facebook.

"Як стало відомо, вранці на блокпосту за селом Троїцьке Попаснянського району в напрямку с. Калинове (підконтрольне ЛНР) на розтяжці, встановленої терористами, підірвалися військовослужбовці 54-ї механізованої бригади. В результаті один боєць загинула і п'ятеро отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

У Троїцькому на «розтяжці» один боєць загинув та п’ятеро дістали поранень Як стало відомо, уранці на блокпосту за се...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 10 сентября 2015 г.

Нагадаємо, в Станиці Луганської (Луганська область) 6 вересня знайшли п'ять убитих диверсантів, які, судячи з усього, загинули два тижні тому при невдалій спробі прорватися. Відзначається, що загиблі були одягнені в камуфлированную форму, з автоматичним зброєю, боєприпасами, без особистих документів.

На одязі одного з них був присутній шеврон з триколором РФ і шеврон ДБР "Летюча миша", на одному автоматі - триколор ЛНР і силует ДБР "Летюча миша".

"Ці шеврони використовує терористичне угруповання, ватажок якої на прізвисько "Бетмен" був убитий за переділу влади в "ЛНР" ще на початку року", - повідомили в обладміністрації.