ua en ru

Тіла "кіборгів" доставили в морг Донецька, - штаб АТО

Тіла "кіборгів" доставили в морг Донецька, - штаб АТО Фото: донецький аеропорт

Під час вилучення тіл українських військових дотримувався режим тиші

Тіла "кіборгів", які були виявлені сьогодні, 22 травня, на території донецького аеропорту доставили в морг Донецька. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"Тіла загиблих воїнів були перевезені в морг Донецька. Очікується, що найближчим часом вони будуть передані українській стороні", - йдеться в повідомленні.

Тіла загиблих українських військовослужбовців були знайдені під завалами донецького аеропорту 22 травня з 10:00 до 12:00.

Їх ідентифікація буде можлива після проведення спеціальної експертизи.

В Донецькому аеропорту знайдено тіла кіборгів22 травня з 10 до 12 години на території Донецького аеропорту під завалами...

Posted by Прес-центр АТО on 22 Май 2015 г.

Контроль за підйомом і перевезенням тіл здійснювала місія ОБСЄ. Міжнародний комітет Червоного Хреста почав проводити визначені в таких випадках процедури.

Від Збройних Сил України під час пошуків "кіборгів" був присутній представник центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування, який постійно знаходиться в Донецьку.

Повідомляється, що під час виконання робіт з підняття останків з-під завалів будівлі аеропорту в Донецьку сторони в цілому дотримувалися режиму тиші.

Нагадаємо, раніше в самопроголошеної "Донецької народній республіці" повідомили, що на території донецького аеропорту представники ДНР, ОБСЄ, Червоного Хреста і СЦКК ведуть пошук тіл ще двох бійців АТО. Зазначалося, що тіла загиблих передадуть українській стороні.