ua en ru

Прокуратура повідомила про підозру синові нардепа Шуфрича

Прокуратура повідомила про підозру синові нардепа Шуфрича Фото: Нестор Шуфрич-молодший (скріншот відео Телеканал 1+1)

Сину нардепа Нестора Шуфрича поліція повідомила про підозру

Синові народного депутата від "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича, Нестору Шуфричу-молодшому, київська поліція за погодженням з прокуратурою повідомила про підозрі за скоєння ДТП. Про це Facebook повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

"За погодженням з прокуратурою міста Києва слідчим СУ ГУ НП України в Києві 29.08.2017 оголошено підозру 23-річного водія, який скоїв ДТП на вул. Шота Руставелі, в результаті якого був травмований пішохід. Згідно медичної документації травм, отриманих потерпілим, дії правопорушника кваліфіковані за ч. ст 2. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження) КК України", - повідомила Максимець.

Вона додала, що після оголошення про підозру, Шуфрича-молодшого і його адвокату вручені клопотання про запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, яке буде направлено до Шевченківського райсуду столиці для прийняття рішення.

В суд направлено клопотання про арешт автомобіля, за кермом якого під час ДТП перебував син нардепа.

Нагадаємо, в Києві у суботу, 26 серпня, сталася ДТП за участю Нестора Шуфрича-молодшого. Пізніше поліція відкрила провадження за фактом цієї дорожньо-транспортної пригоди.