ua en ru

Сину нардепа Попова оголосили підозру

Сину нардепа Попова оголосили підозру Фото: прокуратура міста Києва (РБК-Україна)

Його дії кваліфіковано за ч. 3 ст. 187 КК України

Синові народного депутата від Радикальної партії Ігоря Попова Богдану оголосили підозру. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

"Повідомлено про підозру двом неповнолітнім особам, які напередодні вчинили розбійний напад на магазин "Святковий", що розташований у Оболонському районі столиці", - йдеться у повідомленні.

Їхні дії кваліфіковано за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище - ред.).

Місцевою прокуратурою підготовлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, неповнолітній син народного депутата від Радикальної партії Ігоря Попова зробив збройне пограбування магазину.

Учора ввечері, 26 листопада, у чергову частину поліції надійшло повідомлення про те, що до продуктового магазину забігли двоє невідомих в балаклавах і, пригрозивши предметом, схожим на пістолет, забрали з каси гроші. Повідомляється, що погрожуючи продавцям і відвідувачам зброєю, зловмисники забрали з каси 2 з 2,5 тис. гривень. Один з фігурантів був спійманий на місці злочину, а інший - через кілька хвилин затриманий поліцією.

Зазначимо, раніше Попов очолював Комітет виборців України. Він попросив не пов'язувати це з політикою.