ua en ru

Доба на Донбасі минула без втрат серед українських військових

Доба на Донбасі минула без втрат серед українських військових Ілюстративне фото (ООС)

Всього бойовики за добу 23 рази порушили перемир'я

На Донбасі з початку доби 30 червня збройні формування Російської Федерації 23 рази порушили режим припинення вогню,з них 12 разів - із застосуванням забороненого Мінськими угодами озброєння. Про це повідомляється у прес-службі Операції об'єднаних сил у Facebook.

Обстріли велися в районі Мар'їнки, Лебединського, Широкиного, Опитного, Паврополя, Пісок, Талаківки, Новотроїцького, Водяного, Красногорівки, Верхньоторецького, Луганського, Новотошківського.

"Впродовж доби втрат серед українських військовослужбовців немає. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям", - йдеться в повідомленні.

За даними розвідки 30 червня одного окупанта знищено, та ще одного поранено.

Від початку поточної доби ворог два рази обстріляв позиції Об'єднаних сил у районі Новоослександрівки та Новолуганського.

Нагадаємо, на Донбасі протягом доби, 29 червня, бойовики 31 раз порушили режим припинення вогню, постраждали двоє українських військових.

Раніше повідомлялося, що Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні підтвердила розведення сил та засобів в районі Станиці Луганської в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.