ua en ru

У Сумській, Полтавській та Чернігівській областях завтра можуть закрити дороги для руху автотранспорту

У Сумській, Полтавській та Чернігівській областях завтра можуть закрити дороги для руху автотранспорту Фото: у Сумській, Полтавській та Чернігівській областях завтра можуть закрити дороги

Дорожники радять водіям у найближчі два дні утриматися від далеких подорожей

Рух автотранспорту автомобільними дорогами загального користування в Сумській, Полтавській і Чернігівській областях можуть обмежити або взагалі закрити починаючи з ранку 19 січня 2016 року. Про це повідомляє прес-служба Державного агентства автомобільних доріг України.

Зазначається, що такий прогноз зробили спеціалісти аналітично-диспетчерської групи "Укравтодору", посилаючись на чергове штормове попередження Українського гідрометеорологічного центру.

"19 січня в Україні, крім західних областей, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, у східних областях місцями ожеледь, вночі в Чернігівській, Сумській, Полтавській областях сильний сніг. На дорогах країни ожеледиця", - йдеться у повідомленні.

Дорожники радять водіям, що планували прямувати дорогами цих регіонів, у найближчі два дні утриматися від далеких подорожей, і обов'язково мати при собі номера телефонів чергових диспетчерів Служб автомобільних доріг в областях, за якими вони зможуть впевнитися в можливості проїзду за наміченим маршрутом.

Нагадаємо, синоптики прогнозують сильні снігопади 19 січня у трьох областях України.