ua en ru

Суд передав Одеський НПЗ у власність держави

Суд передав Одеський НПЗ у власність держави Фото: Юрій Луценко (УНІАН)

Завод перейшов у власність держави в особі Кабінету міністрів України

Суворівський районний суд Одеси передав ПАТ "Одеський нафтопереробний завод" у власність держави. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"В рамках укладення угоди зі слідством районний суд Одеси виніс вирок про спецконфіскацію цілісного майнового комплексу Одеського НПЗ як знаряддя злочину злочинної організації Курченка. Завод перейшов у власність держави в особі Кабінету міністрів України", - написав він.

Луценко також висловив сподівання на на швидке і прозоре проведення аукціону з приватизації.

В рамках укладення угоди зі слідством районний суд Одеси виніс вирок про спецконфіскацію цілісного майнового комплексу О...

Опубліковано Юрієм Луценком 19 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що слідчий суддя Приморського районного суду Одеси за результатами розгляду клопотань обласної прокуратури про арешт колишніх генерального директора та виконавчого директора Одеського нафтопереробного заводу, надав дозвіл на їх затримання і доставку до суду для обрання запобіжного заходу. Наразі двох колишніх посадовців заводу оголошено у розшук. За наявною інформаціє вказані особи переховуються на території Російської Федерації.