ua en ru

Суд щодо відведення прокурора по справі Мосійчука перенесли на 7 грудня

Суд щодо відведення прокурора по справі Мосійчука перенесли на 7 грудня Фото: Ігор Мосійчук

Також на 7 грудня було призначено судове засідання щодо відведення генпрокурора Шокіна

Суд щодо відведення процесуального керівника по справі народного депутата України Ігоря Мосійчука через неявку прокурора перенесли на 7 грудня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Мосійчука на сторінці в Facebook.

"Сьогодні в Печерському суді розглядають відведення процесуального керівника по справі Ігоря Мосійчука - прокурора Наливайко. Рішення не було прийнято, оскільки сам Наливайко не з'явився. У зв'язку з цим судове засідання з даного клопотанням перенесено на 16:30 7 грудня. Головуючий суддя - Карабань. Своєю неявкою прокурор Наливайко демонструє явну неповагу до суду, небажання брати участь у процесі і повну зневагу до сторони захисту Ігоря Мосійчука", - йдеться в повідомленні.

Крім того повідомляється, що раніше на 7 грудня було призначено судове засідання по розгляду клопотання захисників Ігоря Мосійчука щодо відведення генерального прокурора Шокіна і старшого слідчого по справі Кизя. Головуюча суддя - Литвинова.

"І Карабань, і Литвинова вже брали участь у судових засіданнях по справі народного депутата Ігоря Мосійчука. Прийняті ними рішення не можна назвати справедливими. Але заявити відвід для фігурантів сторони звинувачення, які брали участь у порушенні закону і тортури, - справа принципу", - відзначили в прес-службі.

Раніше повідомлялося, що Печерський районний суд Києва оголосив перерву у засіданні з розгляду клопотання звинувачення про обрання запобіжного заходу щодо депутата Верховної Ради Ігоря Мосійчука на 30 листопада.

Сьогодні в Печерському суді розглядали відвід процесуального керівника по справі Ігоря Мосійчука - прокурора Наливайка. ...

Posted by Ігор Мосійчук on 25 листопад 2015 р.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України має намір заарештувати Ігоря Мосійчука за зловживання своїми процесуальними правами.