ua en ru

Суд відмовився зобов'язати Кабмін звільнити заступника голови МВС Паскала

Суд відмовився зобов'язати Кабмін звільнити заступника голови МВС Паскала Фото: Василь Паскал

Рішення може бути оскаржене в апеляційному суді

Окружний адміністративний суд Києва відмовився зобов'язати Кабінет міністрів звільнити заступника міністра внутрішніх справ Василя Паскала в порядку виконання закону про люстрацію. Про це йдеться в повідомленні прес-служби суду.

Як повідомляється, у середу, 27 травня, суд розглянув у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за позовом Громадської ради з питань люстрації при Мін'юсті України з вимогою до Кабінету міністрів звільнити міністра внутрішніх справ Василя Паскала.

"Суд відмовив у задоволенні позовних вимог Громадської ради з питань люстрації при Міністерстві юстиції України", - сказано в повідомленні.

У прес-службі суду зазначили, що постанова набирає законної сили в порядку, встановленому статтею 254 Кодексу адміністративного судочинства України. "Постанова може бути оскаржена в суді апеляційної інстанції за правилами, встановленими статтями 185-187 Кодексу адміністративного судочинства України", - додали в суді.

Нагадаємо, 8 травня Кабмін оприлюднив розпорядження про звільнення Віталія Сакала з посади заступника глави Міністерства внутрішніх справ.