ua en ru

Суд у Москві засудив учасника "Правого сектора" до семи років колонії

Суд у Москві засудив учасника "Правого сектора" до семи років колонії Фото: Олександр Разумов (РИА Новости)

Члена "Правого сектора" Олександра Разумова звинуватили у вербуванні російських правоохоронців до лав сил АТО на Донбасі

Московський міський суд засудив росіянина Олександра Разумова, якого звинуватили у членстві в "Правому секторі" і вербування правоохоронців у ряди українських силовиків, до семи років колонії, передають "РИА Новости". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Слідчого комітету РФ.

Повідомляється, що Мосміськсуд засудив Разумова до семи років колонії загального режиму, хоча прокуратура просила призначити йому більш суворе покарання. Москвич не визнав провину і висловив здивування, чому прокурор просить винести покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

Московський суд встановив, що в 2014 р. засуджений проходив навчання в тренувальному таборі "Правого сектора", після чого намагався завербувати двох російських поліцейських в ряди українських силовиків на Донбасі.

Нагадаємо, раніше голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що учасники стрілянини у Мукачево з "Правого сектора" ховаються під Дніпропетровськом.