ua en ru

На будівництві моста через Керченську протоку працюють більше 1,7 тис. чоловік

На будівництві моста через Керченську протоку працюють більше 1,7 тис. чоловік Фото: міст через Керченську протоку

У тому числі залучили понад 100 жителів Криму і майже 600 жителів Краснодарського краю

Підрядні організації, задіяні на підготовчому етапі будівництва моста через Керченську протоку, вже залучили до робіт більш 1,7 тис. співробітників, серед яких понад 100 жителів Криму. Про це повідомляє "Кримінформ" з посиланням на прес-службу підрядника будівництва моста компанії "Стройгазмонтаж" (СМГ).

"На даний момент підрядні організації, задіяні компанією СГМ, вже залучили до робіт на етапі підготовчого періоду більш 1,7 тис. співробітників, у тому числі понад 100 жителів Криму і майже 600 жителів Краснодарського краю", - повідомили в прес-службі.

Повідомляється, що на даний момент на місці майбутнього будівництва з боку Керчі та Тамані проводяться заходи підготовчого періоду.

"Для будівельників моста зводяться вахтові містечка. Планується, що під час будівництва мосту житлові комплекси на таманському і керченському берегах зможуть вмістити більше 5 тис. чоловік. Така інфраструктура дозволить задіяти на піку будівництва більш 10 тис. будівельників, які працюють вахтовим способом", - йдеться в повідомленні .

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що РФ затвердила правила субсидування будівництва каналів зв'язку через Керченську протоку.